Cuba: verrassende bestemming

Was er ooit een tijd om Cuba te bezoeken, dan is dat nu. Door de laatste politieke en economische ontwikkelingen in het land, overheerst het gevoel van nu of nooit. Het "Cuba van Castro" is over niet al te lange tijd echt verleden tijd. Dat maakt een incentive reis naar Cuba des te spectaculairder dan ooit tevoren. Klik snel door en ontdek een voorbeeldprogramma zoals Plan d'Campagne die organiseert. Inclusief een bezoek aan alle belangrijke highlights èn een verrassende Street Art tour.

Voorbeeld programma

Rare indeed

Volgens een Deloitte survey zijn bedrijven met een loyalty programma 88% succesvoller dan hun directe concurrenten die daar niet aan doen. Met een loyalty programma motiveert u wederverkopers uw produkten en/of diensten te kiezen, boven die van uw concurrenten.

Meer over loyalty

Espresso on the go

De moderne urban survivalist zit geen moment zonder espresso. Met de nieuwe Minipresso van Wacaco maakt overal en altijd met een handomdraai een vers kopje espresso. Simpelweg vullen en met de hand op druk brengen. De koffie is direct klaar. Mits je natuurlijk ook koffie en een thermoskannetje heet water bij je hebt.

Lees meer

La Guarida Havana

Een bezoek aan Havana is niet compleet zonder te eten bij het beroemde en misschien wel het allerbeste restaurant en paladar La Guarida. De locatie ademt de sfeer van vervlogen jaren vol passie voor al het goede dat Cuba te bieden heeft.

Lees meer

Het plaatje is rond

Ontdek de eerste echte 360º full HD camera met YouTube support. Dit is de volgende stap als je ervaring hebt opgedaan met de GoPro. De 360Cam is waterdicht en heeft een keur aan accessoires waarmee je creatieve 360º video's kunt maken.

Lees meer

Havana Modern

Op zoek naar een passend cadeau in aanloop naar de reis naar Cuba? Havana Modern is een verbluffende collectie van verrassend frisse en onontdekte architectuur en interieurs in Havana van Caraïbische design expert Michael Connors. Een boek vol particuliere woningen en gebouwen die zorgvuldig bewaard zijn gebleven en nooit eerder werden gefotografeerd. Prijs rond € 45,-

Café Cuba Amsterdam

Zoals de naam reeds doet vermoeden is Café Cuba een echt stukje Cuba in Amsterdam. Het café opende pakweg 10 jaar geleden haar deuren en kenmerkt zich sindsdien door het typische Cubaanse jaren '50-sfeertje. Ontdek een stukje Havana aan de Nieuwmarkt in Amsterdam cafecuba.nl